kuntavaalit 2021

Kiitos!

Jo nyt ennen tuloksia on aika sanoa kiitoksia.

Ihan ensinnäkin kiitos rakkaalle avopuolisolleni, joka on kestänyt stressit ja kiireet, huolehtinut oman jaksamisensa mukaan kodista, pyykännyt, tehnyt ruokaa, käynyt kaupassa, sanonut mielipiteensä, kuunnellut. Kiitos myös kylttien kiinnityksessä!

Kiitos myös rakkaalle kampanjapäällikölleni Nooralle kaikesta avusta ja tuesta! Kiitos henkisestä tuesta, sparrailusta, tsemppailuista, ideoista. Kiitos myös flaikutusavussa!

Kiitos kaikille, jotka ovat auttaneet kampanjassani esimerkiksi jakamalla esitteitä postiluukkuihin! Se on ollut todella arvokasta.

Kiitos kanssaehdokkaille kaikista tsempeistä, myötätunnosta, avusta ja neuvoista! Kiitos kaikille, jotka on kysynyt kuulumisia ja muistuttanut omasta jaksamisesta.

Suurin kiitos kuuluu kuitenkin kaikille teille, jotka päädyitte äänestämään minua! Se on suuri luottamus ja haluan pystyä toimimaan sen mukaan saamani äänimäärän rajoissa. Olen käynyt useita hienoja keskusteluja, vastaillut viesteihin somessa ja tavannut muuten ihmisiä, jotka ovat harkinneet äänestävänsä minua.

Kiitos myös joka ikiselle, joka lahjoitti kampanjalleni! Kun puolitoista viikkoa sitten laitoin sosiaaliseen mediaan avunpyynnön, jossa kerroin, että mahdollisuuksiani tehdä kampanjaa rajoittaa se, että olen saanut vain noin viideosan suunnittelemastani minimilahjoitusmäärästä, yllätyin niistä lahjoitusten määristä! Lopullinen summa oli noin 300 euroa ja sain toteutettua enemmän kuin olin ajatellut. Viime päivinä onkin pyörinyt useampi mainos sosiaalisessa mediassa juuri näiden lahjoitusten ansiosta. Muuten ne olisivat jääneet pois.

Siitä on reilu vuosi, kun minut asetettiin ehdolle. Tämä on ollut pitkä vuosi, jonka aikana moni asia on muuttunut. Välillä on jopa kaduttanut ehdolle lähtö. Moni suunnitelma on muuttunut tai jäänyt kokonaan pois oman ajan ja jaksamisen takia. Tiedän kuitenkin tehneeni parhaani ja mikä tahansa äänimäärä tuleekaan olemaan, olen siihen tyytyväinen. Henkilökohtaisesti nämä vaalit nimittäin on mennyt huomattavasti paremmin kuin kuntavaalit 2017. Silloin osa isoista vaalikoneista jäi täyttämättä, budjetti oli vain sata euroa (näissä vaaleissa moninkertainen siihen verrattuna) ja mikä pahinta, poltin itseni niin pahasti loppuun, että jouduin sairaalaan lepäämään. Tein niitä myös hyvin pitkälti yksin.

Nyt minua odottaa muutama työpäivä ennen kuin aion nukkua kaikki univelat pois, rentoutua ja tehdä juuri sitä mitä huvittaa ilman, että edes suon ajatustakaan hetkeen politiikalle. Alkuviikosta hoidan viimeiset vaaliasiat pois alta, jotta ne eivät paina takaraivossa enää keskiviikkona.

Kiitos kaikesta!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *